
미니달력
| 일 |
월 |
화 |
수 |
목 |
금 |
토 |
|
|
|
01 |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
08 |
09 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2차메뉴
레스토랑 & 연회장 & 포장마차facilities
-
-
- Dried Pollack Hangover Soup
- 干明太鱼醒酒汤
- 황태,북어:베트남,러시아,수입산/콩나물:수입산,두부:수입산
-
- Fern hangover soup
- 蕨菜汤
- 육우사골:국내산/양지:호주산
-
- Sea Urchin Seaweed Soup
- 海胆海带汤
- 성게:국내산
-
- Rice Porridge with Abalone seaweed
- 海草鲍鱼粥
- 전복:국내산
-
- American Breakfast
- 美国早餐
- 베이컨: 수입산 /소시지:국내산
-
-
- Bibimbap with cockles
- 泥蚶拌饭
- ハイガイビビンバ
- 새꼬막 : 국내산
-
- Natural pine mushroom soybean paste stew
- 天然松茸大酱汤
- 自然松茸味噌チゲ
- 자연송이 : 수입산,중국/돼지고기(안심):국내산/두부:수입산
-
- A beef spicy mushroom and beef soup
- 牛肉香辣蘑菇牛肉汤
- 牛肉きのこのユッケジャン
- 양지 : 수입산
-
- Mature kimchi mackerel ssambap set
- 陈年辛奇青花鱼菜包饭套餐
- 熟成キムチとサバの野菜包みご飯定食
- 묵은지 : 국내산, 고등어 : 노르웨이산
-
-
- Cabbage and hot beef rib soup with abalone
- 辣丝丝的干白菜鲍鱼排骨汤/辛白菜アワビカルビタン
- 전복 : 국내산, 갈비 : 미국산
-
- Grilled Cutlassfish
- 烤带鱼 / カルチグイ
- 갈치:국내산
-
- Braised Cutlassfish
- 辣炖带鱼 / 太刀魚の煮付け
- 갈치:국내산
-
- Abalone and Short Rib Soup
- 烤青花鱼套餐 / サバ焼き定食
- 전복:국내산/갈비:미국산
-
- Grilled Mackerel
- 烤青花鱼套餐 / サバ焼き定食
- 고등어:노르웨이산
-
- Braised Mackerel
- 鮑魚排骨湯 / アワビカルビタン
- 고등어:노르웨이산
-
-
- Abalone&Sea food Stew in a Hot Pot
- 鲍鱼砂锅 / アワビ土鍋
- 전복-국내산,뿔소라:국내산,절단꽃게:튀니지산/위소라:모리아타니아산,백합-태국산/두부(콩):수입산/곤이:수입산/미더덕:수입산
-
- Black Pork and Kimchi Stew
- 黑豬肉泡菜湯/ 黒豚キムチチゲ
- 돼지고기,육우사골:국내산/두부(콩):수입산
-
- Black Pork and Ripe Kimchi Casserole
- 酸泡菜黑猪肉火锅 / フクテジ・ムグンジ・ジョンゴル
- 돼지고기-국내산,육우사골-국내산, 만두(돼지고기):국내산/두부(콩):수입산
-
- Abalone&Sea food Stew in a Hot Pot
- 鲍鱼砂锅 / アワビ土鍋
- 전복-국내산,뿔소라:국내산,절단꽃게:튀니지산,위소라:모리아타니아산,백합-태국산/두부(콩):수입산/곤이:수입산/미더덕:수입산
-